Kiinteä ravintola:
Seinäjoki Areenassa on noin 300 asiakaspaikan kiinteäravintola. Ravintolan välittömässä yhteydessä on tasokas Komia kabinetti. Tilat palvelevat Areenan kokous – ja tapahtuma-asiakkaita tarpeen mukaan. Tämän lisäksi ravintola toimii myös avoimena lounasravintola. Säännöllinen lounas on tarjolla arkipäivisin kello 10.30 – 13.30.

Ravintolapalveluita tuotetaan non-stop-periaatteella tilausten mukaisesti. Päivittäisiin pieniinkin tilaisuuksiin palvelua on saatavilla ympärivuoden. Ravintola on viihtyisä kokonaisuus, joka mahdollistaa hyvin moninaisen käytön. Yksityistilaisuudet, kuten vuosijuhlat, henkilöstöjuhlat ynnä muut vastaavat tilaisuudet hoituvat vaivatta kiinteän ravintolan tiloissa.

Seinäjoki Areenan ravintolapalvelut tuottaa Fazer Food Services Oy.

Kohdennetut ravintolat:
Kiinteän ravintolan lisäksi Areenan ravintolapalvelut ja palvelupisteet toteutetaan asiakkaiden tarpeiden mukaan myös muihin tiloihin. Areenan ravintolakapasiteetti käsittää yhteensä hiukan yli 7 000 anniskelupaikkaa. Parhaimmillaan tiloissa on palveltu yhtäaikaisesti yli 6000 asiakasta. Kolmen ruokalajin illallinen lähes kolmelletuhannelle hengelle on vaativimpia toteutettuja juhlapäivällisiä.

Ulkoalueiden käytön yhteydessä ravintolapalveluita on toteutettu myös ulos. Merkittävin ulkotiloihin toteutettu kokonaisuus on ollut valtakunnallinen Farmari- näyttely kesällä 2006. Näyttelyyn tutustui hiukan yli 100 000 kävijää.
 Katso kuvia

Aurinkoterassi:
Kiinteän ravintolan yhteydessä on satapaikkainen ulkoterassi. Terassi sijoittuu etelän suuntaan ja tuo kesäaikaan merkittävän toiminnallisen lisän ravintolapalveluihin. Esimerkiksi Tangomarkkinoiden aikaan terassilla käy melkoinen vilske. Yleisötilaisuuksien lisäksi terassi tuo oman tärkeän lisän myös yksityistilaisuuksiin. Yrityksen henkilökunnan juhlaan ja hauskanpitoon aurinkoterassi on pikantti lisä, josta jää hyvät muistot.

Varaukset ja tiedustelut:
Ravintolatiloja ja palvelua koskeviin tiedusteluihin vastaa keskitetysti Seinäjoki Areenan myyntipalvelu puhelin 06-42 99130. Lisäksi sinua palvelee Areenan Fazer Food Services Oy:n ravintolaryhmäpäällikkö Suvi Jokilehto.
Ravintolaryhmäpäällikkö
Fazer Food Services Oy
Suvi Jokilehto
p. 06-4299220
p. 040-8319101
Tervetuloa Seinäjoki Areenan makujen maailmaan. 
Myyntipalvelu (ma-pe) p. (06) 4299 130, e-mail: myynti.areena@seinajoki.fi
www.saitteri.com