Areenan lounas

› katso päivän lounas

Seinäjoki Areena
Tapahtumat

› Katso tapahtumat  

Kokous- ja näyttelytilat


 

Seinäjoki Areenassa on tilaa noin 22000 kerrosalaneliötä. 

Areenan sisätilat mahdollistavat jopa 15000 hengen tilaisuuden järjestämisen.

 

Hallikuva 1.krs

Hallikuva 2.krs

Aluekuva Seinäjoki Areena

 

 

 

Areenatila A


Areenatila A on
noin 7900 neliön messu-, kokous-, juhla-, liikunta- ja näyttelytila. Tilan leveys on 72 metriä ja pituus

108 metriä. Tila voidaan jakaa pienempiin osiin (3 osaa) hallista löytyvillä väliverhoilla. Tilan lattiapäällyste on 1/3-osalta liikuntaan soveltuvaa urheilupinnoitetta.

 

A-hallin 1.lohkossa (1/3) on urheilupinnoitteinen noin 2700 neliön alue. Muu halliala on dynypinnoitettua betonia.

Areenatilaa reunustaa kiinteä nouseva katsomo, jossa on istuinpaikkoja yhteensä 1350 kappaletta. A-hallin vapaa korkeus on keskeltä 21 metriä ja laidoilta 10 metriä. Tilassa on useita sähkönsyöttöpisteitä ja vesipisteitä. Viemäröinti, paineilma ja tietoliikennevalmiudet kuuluvat myös hallin perusvalmiuteen. Tilaan voidaan ajaa sisään myös raskaalla kalustolla.

 

Pukutiloja A-hallissa on yhteensä kuusi kappaletta. Areenan väestönsuojatilat muodostuvat kahdesta noin 100 neliön tilasta, joissa on suihkut ja pukeutumistilat miehille sekä naisille. Tämän lisäksi Areenatasossa on EA-tilat sekä muita pienempiä oheistiloja.

 

Areena A-halli (2.krs)  

Areena A-halli (1. krs)

Areena A-halli (sähkö, vesi)

Areenan mallipohjat (kuvat havainnollisia) Kokous- ja juhlatilat (A-halli)


Areenan A-hallin kokous-, juhlatilat ovat aulatiloineen yhteensä noin 1050 neliötä. Tila jakautuu siirrettävillä väliseinillä 1 – 5 erilliseen tilaan. Pienin yksittäinen tila on 72 neliötä ja suurin reilun 270 neliötä.

 

Kokoustilan muunneltavuus mahdollistaa hyvin moninaisen käytön. Kirjaesittelyt, pienet näyttelyt, iltajuhlat, promootiot onnistuvat hyvin muunneltavissa tiloissamme. Tiloissa on tietoliikennevalmiudet ja tilakohtainen tasokas kokousäänentoisto.

 

Kokoustilat A-halli (henkilömäärät) 

EsittelykuvatKomia-kabinetti


Komia-kabinetti on
tasokas diplomaattimallinen kokoustila Areenan A-hallissa. Kokouspöydän ympärille mahtuu 26 henkilöä - tilan kokonaiskapasiteetti on yhtensä 40 osallistujaa.

 

Tilassa on valmiina langaton tai langallinen kokousäänentoisto sekä silmukkavahvistin. Tilan kiinteä ja moderni av-laitteisto takaa sujuvan laitteiden käytön. Laadukkaan kokonaisuuden kruunaa tyylikkäät kalusteet ja tasokkaat kokoustarjoilut.

 

Komia kabinetti pohja 

 

 

 

Areenatila B


Areenatila B on
noin 3700 neliön messu-, kokous-, juhla-, liikunta- ja näyttelytila. Tilan leveys on noin 44 metriä ja pituus noin 72 metriä. Tila voidaan jakaa pienempiin osiin erillisillä urheiluverhoilla. Areenalla on käytettävissä myös erilliset somisteverhot tilojen jakamiseen.

 

Areenan B-hallin lattiapäällyste on  liikuntaan soveltuvaa urheilupinnoitetta. Tilassa myös kaluston purkua sekä tilojen rakentamista helpottava betonikaista nosto-ovineen.

 

Areenatila B:n suunnittelussa on huomioituna nykyajan tarpeet sähkönsyöttöjen, tietoliikenneyhteyksien sekä valaistuksen osalta. Tilassa on pukutilat (4kpl), EA-tilat sekä ns. tuomaripukutilat.

 

Kuntosali sekä juoksusuora löytyvät areenatila B:n toisesta kerroksesta. Ne ovat pääosin urheiluseurojen käytössä oheisharjoitteisiin, mutta antavat yhä paremmat mahdollisuudet tyhy- ja tykypäivien järjestämiseen Areenassa.

 

Areena B-halli (1krs) 

Areena B-halli (2krs) 

Areena B-halli (1krs) (sähkö, vesi) 

 

 

Kokoustilat (B-halli)

 

Areenan B-hallin toisesta kerroksesta löytyvät monipuoliset aula- ja kokoustilat kokouskäyttöön. Tilojen kokonaisala on yhteensä noin 650 neliötä. Aulatilasta löytyvät lisäksi kaksi pienempää vitriinitilaa sekä erilliset ryhmätyökalusto pieniin kokouksiin tai ryhmätyötiloiksi. Tilojen perusvalmiuteen kuuluu langaton tietoliikenneyhteys.

Kokoustilat B-halli (henkilömäärät) Kokoustila B90


B-hallin 2.krs aulatilassa sijaitseva muunneltava kokoustila soveltuu 20-60 osallistujan kokoukseen, seminaariin tai ryhmätyötilaksi. Kokoustilan saa osaksi aulatilaa siirrettävän väliseinän ansiosta. Tilassa iso valkokangas ja moderni videotykki langattomalla ja langallisella kuvansiirtojärjestelmällä.

 

 

 

 
Kuvaja kabinetti


Kokoustilassa on valmiina laadukkaat ja modernit av-laitteistot. Kuvajassa kokousten ja palaverien sujuvuuden takaa moderni

kosketusnäyttöscreeni langattomalla kuvansiirrolla.

 

 


Kuvaja kabinetti (pohja)

 

 

 

 

 


Ravintolapalvelut


Ravintola Miitti (A-halli)

Seinäjoki Areenan A-hallissa on tasokas 250 asiakaspaikan kiinteä Miitti ravintola ja satapaikkainen kesäterassi.

 

Miitti ravintola palvelee kahvila- ja lounaspalvelujen osalta arkisin klo 10.30 - 13.30, lounasaika arkena klo 10.30 – 13.15. Muina aikoina tilausravintolapalvelut.
Ravintola Eventti (B-halli)

 

Areenan B-hallissa sijaitsee 90 asiakaspaikan Eventti -ravintola, joka toimii tilausravintolana asiakkaidemme tilaisuuksissa

- messuilla, konserteissa, jne..  

 

 

Tilausravintolapalvelut (A- ja B-halli)

 

Kiinteiden ravintoloiden lisäksi Areenan ravintolapalvelut rakennetaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti myös muihin tiloihin. Areenassa on yhteensä reilu 13000 anniskelupaikkaa. Tiloissa on toteutettu lukuisia vaativia yli tuhannen hengen ravintolapalvelun kokonaisuuksia.

 

Ravintolapalveluita tuotetaan non stop – periaatteella tilausten mukaisesti lähtien pienistä kokouksista aina mittaviin juhlallisiin päivällistarjoiluihin. Seinäjoki Areenan ravintolapalvelut tuottaa Compass Group Finland Oy

 Areenan piha- ja paikoitusalueet

 

Areenan lähialueella on paikoitustilaa yli 1000 autolle. Areenan hyvät peruspalvelut mahdollistavat piha- ja paikoitusalueen hyödyntämisen myös näyttelyalueena. Aluetta voidaan vuokrata myös erikseen. Piha-alueella on jakokaapit sähkönsyötölle ja vesipisteet sekä viemäriliittymä siirrettävälle kalustolle. Alue on kokonaisuudessaan asfaltoitu.


Areenan ulkoalueet