Areenan lounas

› katso päivän lounas

Seinäjoki Areena
Tapahtumat

› Katso tapahtumat  

Uusitut kokous- ja juhlatilat

 

Uusimme kesällä 2018 Areenan A-osan kokous- ja tuloaulan käytännössä katosta lattiaan. Uudet kalusteet, materiaalit, valaistus ja värimaailma tuo tiloihin uuden ja tasokkaan ilmeen.

Kesän 2019 aikana olemme uusineet kauttaaltaan kaikki A-hallin kokous- ja juhlatilat. Katso kuvakooste uudistetuista tiloista sekä kaikista Areenan kokoustiloista.

A-hallin uudistetut kokous- ja juhlatilat

B-hallin kokous- ja juhlatilat

 

Unohtaa ei sovi Areenan laajennusta, joka valmistui keväällä 2017. Areenan kokonaisuus pitää sisällään paljon ryhmätyötiloja, erinomaiset puitteet work-shop tyyppiselle kokouspäivälle ja unohtamatta mahdollisuuksia tyky-päiviin ja vastaaviin toiminnallisiin teemoihin.

 

Areena on kaupungin monipuolisin tapahtumakeskus ja uusitut tilat tarjoavat viihtyisät puitteet niin mini- kuin megatapahtumaankin.

Kokous-, juhla- ja näyttelytilat

  

 

 

Paljon hyvää – Areenan Miitti ravintola palvelee

 

Seinäjoki Areenan  A-osan Miitti ravintola on uudistettu syyskuussa 2018. Uutta on Hav á Java kahvila, jossa voit nauttia erilaisista kahvinautinnoista ja kahvin kanssa nautittavista leivonnaisista ja välipaloista.

 

Uudistuksen myötä Miitti ravintolan miljöö on rakennettu moderniksi ja ajanmukaiseksi viihtymiskeitaaksi, jonka keskiössä on tietysti tarjolla olevat ruoka-, juoma- ja kahvinautinnot.

 

Uudistettu Miitti ravintola tarjoaa satokauden maukkaita lounaita ja elämyksellisiä kahvihetkiä aamusta iltapäivään. Aukioloaika on uudistuksen myötä ma-pe klo 8.30 - 15.00. Lounas on tarjolla arkisin klo 10.30 - 13.30. Tämän lisäksi palvelemme tilausten mukaisesti viikon jokaisena päivänä. Hoidamme kokousten, tapahtumien ja juhlien tarjoilut laadukkaasti -  olipa kyseessä pieni tai tuhansien osallistujien tilaisuus. Paljon hyvää tarjoaa myös B-hallin Eventti ravintola, joka soveltuu myös erinomaisesti tilausravintolatoimintaan. 

 

Tarvittaessa voit varata ravintola Miitin myös yksityistilaisuuteen - unohtamatta muita Areenan tiloja, jotka muuntuvat tarpeesi mukaan.

 

Ota yhteyttä Seinäjoki Areena Oy:n myyntipalveluun, puhelin 06- 429 9130 tai s-posti myynti.areena(a)seinajoki.fi.