Areenan lounas

› katso päivän lounas

Seinäjoki Areena
Tapahtumat

› Katso tapahtumat  

Asiakastarinoita

 

KOKOUKSET JA SEMINAARIT     

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari hyödyntää Areenan kokoustiloja vuosittain säännöllisesti niin koulutuksissa kuin kokouksissakin.

"Etelä-Pohjanmaan kauppakamari käyttää kokoustiloja ahkerasti. Järjestämme Seinäjoki Areenan kokoustiloissa noin parikymmentä kokousta ja tapahtumaa vuodessa ja erityisesti Komia kabinetti soveltuu tarpeisiimme erinomaisesti. Areenalle on helppo löytää, sillä opasteita on eri suunnista saavuttaessa. Kokoustilojen hinnat ovat kilpailukykyiset ja lisäksi maksuton pysäköinti piha-alueella on plussaa niin meille tapahtumanjärjestäjänä kuin asiakkaillemmekin.

 

Tapahtumissamme on yleensä aina joko kahvi tai ruokatarjoilu. Areenan ja Fazer ravintolan tiivis yhteistyö helpottaa kokoustarjoilujen ja ruokailujen järjestämistä ja olemme saaneet heiltä aina palvelua joustavasti ja nopeasti. Ravintolalla on monipuoliset vaihtoehdot niin kokouskahvien kuin lounastarjoilun tai päivällisenkin tarjoamiseen."

 

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari,
apulaisjohtaja Tomi Kohtanen


 
   

 

MESSUT

Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy

 

Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy on yksi talousalueemme merkittävin messujärjestäjä. Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy järjestää Seinäjoki Areenassa vuosittain useita isoja tapahtumia ja yksi pitkäaikaisin asiakkaamme.   

 

 

 

"Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy tuottaa tällä hetkellä kolmet messut vuodessa; Käsityö-, Sarka- ja Pytinkimessut. Yhteistyö tilavuokraajan kanssa alkoi vuonna 2001, kun Pytinkimessut toteutettiin ensimmäistä kertaa Seinäjoki Areenassa.

Messujen ennakkomarkkinointimahdollisuudet ovat lisääntyneet Seinäjoki Areenan viestintäkanavien kautta. Ulkona ja ravintolassa olevat mainosnäytöt sekä julistetaulut tavoittavat kaikki Areenassa vierailevat.

Yhteistyö messujen tilasuunnittelussa on toteutunut hyvin ja olemme voineet järjestää esimerkiksi näytteilleasettajille oman ruokailutilan messujen aikana, huutokauppalavan katsomoon, navetan D-oven läheisyyteen tai muotinäytöksen catwalkin kabinettiin.

Tapahtumajärjestäjät saavat Areenasta monikäyttöisen tilan, jota kannattaa hyödyntää keskeisen sijainnin ja kattavan pysäköintitilan vuoksi.” 

 

Etelä-Pohjanmaan Pytinki Oy
messutuottaja, viestintä ja markkinointi
Katja Jaskari

   

 

TAPAHTUMAT, PUOLUEKOKOUKSET, JUHLAT...

Keskustan puoluekokous, kesäkuu 2016

Joka toinen vuosi pidettävä Keskustan puoluekokous kokoaa yhteen noin 3000 keskustalaista. Seinäjoen kokous oli puolueen 110-vuotisjuhlakokous, ja keräsi paikalle peräti yli 3500 osallistujaa.

”Lähes kahden vuoden mittainen

yhteistyöprojekti onnistui erinomaisesti. Ylivoimaisesti Suomen suurin, ja suurimpia koko maailmassa oleva puoluekokous vaatii onnistuakseen hyvän projektinhallinnan sekä paljon aktiivisia talkoolaisia että erityisesti kokouspuitteiden tarjoajalta täydellisen sitoutumisen kokouksen onnistumiseksi. Kokouksemme on referenssiluokan haaste jokaiselle kokouspaikalle - Seinäjoki Areenan kokous onnistui yli odotusten jokaisella osa-alueella.

 

Seinäjoki Areena tarjosi kokouksen onnistumiselle erinomaiset puitteet niin tilojen kuin erityisesti sitoutuneen henkilökunnan ansiosta. Areenan tarjoamat puitteet isoine tiloineen kuin monipuolisuuksineen mahdollistivat näyttävän ja onnistuneen kokouksen, joka on niittänyt runsaasti kiitosta ja parhaaksi kokoukseksi nostavia kehuja pitkänlinjan puolueaktiiveilta.

 

Osaltamme Areenan jokainen tila, lähes viimeistä varastoa myöten oli käytössämme, joka osaltaan on osoitus tilojen muunneltavuudesta ja monipuolisuudesta, riittävyydestä puhumattakaan. Niin lippumarssit, messualueet, oheistilaisuudet, juhlavat aloitus- ja päätöstilaisuudet kuin viihteellinen iltaohjelma livebändin kera oli äärimmäisen helppo sovittaa tiloihin, palvelevan henkilökunnan pitäessä huolta jokaisen muutoksen ja osuuden onnistumisesta. Oman kokouksemme onnistumisen myötä uskallan lämpimästi suositella Seinäjoki Areenaa minkä tahansa tilaisuuden tapahtumapaikaksi.”


Tuomas Meriniemi

Järjestö- ja työmarkkinasihteeri

Suomen Keskusta r.p.

 


 


 

 

 

 

 

 
SDP:n puoluekokous, toukokuu 2014

 

Toukokuussa 2014 pidettiin Seinäjoki Areenassa SDP:n puoluekokous. Järjestyksessään 44. puoluekokoukseen Areenaan kokoontui yhteensä reilu 1000 puoluekokousedustajaa ja muuta kokousväkeä.

 

"Satojen työtuntien, hyvien paikallisten yhteistyökumppanien sekä oman talkooväen sitoutumisen ja innostuneen asenteen myötä kokousjärjestelyt onnistuivat yli odotusten. Monien palautteiden mukaan Seinäjoen kokous oli puolueen historian yksi parhaimmista kokouksista järjestelyjen osalta.  

 

Seinäjoki Areena tilana tarjoaa hienot puitteen kokouksen järjestäjälle ja sen ammattitaitoinen henkilökunta palvelee väsymättä. Tila on muunnettavissa ja rakennettavissa toimivaksi kokouspaikaksi oheispalveluineen. Myös Areenan sijainti keskustan läheisyydessä on kokousedustajan kannalta hyvä asia." 

 

Pohjanmaan sosiaalidemokraatit,

toiminnanjohtaja Johanna Autio

 

 

 

                                                                                          

Itikka Osuuskunnan 100-vuotisjuhla, elokuu 2014

 

Seinäjoki Areena toimi Itikka Osuuskunnan 100-vuotisjuhlan tapahtumapaikkana elokuussa 2014. Areenaan rakennettuun juhlatilaan kokoontui 1500 juhlavierasta kuulemaan ja juhlistamaan osuuskunnan 100-vuotista historiaa nauttien samalla juhlaillallisesta sekä muusta ohjelmasta. 

 

 

"Itikka Osuuskunnan 100-vuotisjuhlien paikaksi valitsimme Seinäjoki Areenan, jossa olin aiemmin vieraillut eri messujen yhteydessä ja todennut sen hyvin toimivaksi kokonaisuudeksi. Satavuotisjuhlamme oli ainutlaatuinen juhla ja sen järjestäminen ilman aiempaa kokemusta oli valtava ponnistus. Onneksi valitsimme Seinäjoki Areenan juhlapaikaksi. 

 

Areenan puitteet olivat täydelliset niin ison ja juhlavan tilaisuuden järjestelyyn. Tilat toimivat kaikelta osin enemmän kuin täydellisesti. Lisäksi en voi olla hämmästelemättä sitä ammattimaista otetta mikä Areenan henkilökunnalla on. Juhlan järjestelyjen suunnittelu ja kaiken huomioon ottaminen oli helppoa kun rautaisen ammattitaidon omaava henkilökunta oli koko ajan tukenamme. Voin suositella Areenaa lämpimästi mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin." 

 
Itikka Osuuskunta,

toimitusjohtaja Reijo Flink