Areenan lounas

› katso päivän lounas

Seinäjoki Areena
Tapahtumat

› Katso tapahtumat  

Paljon uutta ja paljon tilaa

 

Uusimme kesällä 2018 Areenan A-osan kokous- ja tuloaulan käytännössä katosta lattiaan. Uudet kalusteet, materiaalit, valaistus ja värimaailma tuo tiloihin uuden ja tasokkaan ilmeen.

Kesän 2019 aikana olemme uusineet kauttaaltaan kaikki A-hallin kokous- ja juhlatilat. Katso kuvakooste uudistetuista tiloista sekä kaikista Areenan kokoustiloista.

A-hallin uudistetut kokous- ja juhlatilat

A- ja B-hallin kokous- ja juhlatilat

 

Unohtaa ei sovi Areenan laajennusta, joka valmistui keväällä 2017. Areenan kokonaisuus pitää sisällään paljon ryhmätyötiloja, erinomaiset puitteet work-shop tyyppiselle kokouspäivälle ja unohtamatta mahdollisuuksia tyky-päiviin ja vastaaviin toiminnallisiin teemoihin.

 

Areena on kaupungin monipuolisin tapahtumakeskus ja uusitut tilat tarjoavat viihtyisät puitteet niin mini- kuin megatapahtumaankin.

Kokous-, juhla- ja näyttelytilat

 

 

Paljon hyvää – Areenan ravintolapalvelut

 

Seinäjoki Areenan  A-osan Miitti ravintola on uudistettu syyskuussa 2018. Uudistuksen myötä Miitti ravintolan miljöö on rakennettu moderniksi ja ajanmukaiseksi viihtymiskeitaaksi, jonka keskiössä on tietysti tarjolla olevat ruoka-, juoma- ja kahvinautinnot.

 

250-paikkainen ravintola tarjoaa satokauden maukkaita lounaita ja elämyksellisiä kahvihetkiä aamusta iltapäivään. Aukioloaika on uudistuksen myötä ma-pe klo 8.30 - 15.00. Lounas on tarjolla arkisin klo 10.30 - 13.30. Tämän lisäksi palvelemme tilausten mukaisesti viikon jokaisena päivänä. Hoidamme kokousten, tapahtumien ja juhlien tarjoilut laadukkaasti -  olipa kyseessä pieni tai tuhansien osallistujien tilaisuus.

 

Paljon hyvää tarjoaa myös B-hallin Eventti ravintola, joka soveltuu myös erinomaisesti tilausravintolatoimintaan. Ota yhteyttä Seinäjoki Areena Oy:n myyntipalveluun, puhelin 06- 429 9130 tai s-posti myynti.areena(a)seinajoki.fi ja katsotaan, kuinka voimme palvella.